tandartsenpraktijk bol'es schiedam
tandartsenpraktijk schiedam

Ons Team

Bol'Es

tandartsenpraktijk-den-haag

Ons Team,

tandartsenpraktijk-den-haag

K.D. Gotandarts implantoloog

Tandarts Go heeft zijn studie tandheelkunde in 1978 in Nijmegen afgerond en is tot op heden nog steeds zeer actief in het volgen van allerlei cursussen, congressen en nascholingen. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Hij is geregistreerd implantoloog, ingeschreven bij het NVOI.
tandartsenpraktijk-den-haag

Melek Delenoperationeel manager

Melek is al ruim 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een ervaren operationeel manager en als zodanig werkzaam binnen onze praktijk. Gedurende haar werkzame leven is zij onder anderen actief geweest in de kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde, orthodontie en implantologie.
tandartsenpraktijk-den-haag

Lodewijk van Zwoltandarts implantoloog

Tandarts van Zwol heeft zijn studie tandheelkunde in 1995 in Nijmegen afgerond. Sindsdien is hij werkzaam als tandarts en in 2004 is hij geregistreerd als tandarts-implantoloog. Hij verzorgt tevens internationaal velerlei cursussen met betrekking tot de implantologie.
tandartsenpraktijk-den-haag

Alon Akermantandarts in orthodontie

Tandarts in orthodontie Akerman heeft zijn studie tandarts in orthodontie afgerond. Hij heeft ruime ervaring binnen de orthodontie onder anderen in zelfligerende en onzichtbare beugelsystemen.
tandartsenpraktijk-den-haag

Alaa Alhowaidi Nasrallatandarts

Tandarts Alaa heeft haar opleiding tandheelkunde afgerond en is al ruim 5 jaar als tandarts werkzaam in Nederland. Binnen onze praktijk is zij werkzaam als algemeen practicus.
tandartsenpraktijk-den-haag

Marcos Casarinitandarts

Tandarts Casarini heeft zijn opleiding tandheelkunde afgerond. Hij heeft al meer dan 35 jaar ervaring als tandarts. Zijn specialisaties zijn onder anderen endodontologie, implantologie en kroon- en brugwerk. Binnen onze praktijk is hij werkzaam als algemeen practicus.
tandartsenpraktijk-den-haag

Carolina Prata Saraivatandarts

Tandarts Prata Saraiva heeft in 2018 haar studie tandheelkunde in Lissabon, Portugal afgerond. In de afgelopen jaren heeft ze een grote interesse ontwikkeld in esthetische tandheelkunde, chirurgie en prothetiek.
tandartsenpraktijk-den-haag

Tomasz Zdziarskitandarts

Tandarts Zdziarski heeft zijn opleiding tandheelkunde in Łódź in Polen afgerond. Hij beschikt over ruim 10 ervaring ervaring als tandarts en is al meerdere jaren woonachtig en werkzaam als tandarts in Nederland.
tandartsenpraktijk-den-haag

Muhammed Topalmondhygiënist

Muhammed heeft zijn opleiding mondzorgkunde in Utrecht afgerond. Eerder studeerde hij af als tandartsassistent in Rotterdam. Met zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde en implantologie. Hij is als mondhygiënist werkzaam in onze praktijk.
tandartsenpraktijk-den-haag

Sherry       (paro)preventieassistente

Sherry heeft haar (beroeps)opleidingen in de tandheelkunde op het gebied van mondhygiëne afgerond. Ze heeft veel relevante werkervaring opgedaan in de tandheelkunde. In onze praktijk is zij werkzaam als (paro)preventieassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Burcu Ergünbalie- en tandartsassistente

Burcu heeft na haar afstuderen in internationale groothandel management gekozen voor de opleiding tandartsassistente. In onze praktijk is zij werkzaam als balie- en tandartsassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Kubra Dogantandarts- en preventieassistente

Kubra heeft de opleiding tot tandartsassistente afgerond. Aansluitend is zij opgeleid als preventieassistente. In die hoedanigheid vervolgt zij haar werkzaamheden in onze praktijk.
tandartsenpraktijk-den-haag

Hilal Atasorthodontie- en preventieassistente

Hilal heeft de opleiding tot tandartsassistente afgerond in Rotterdam. Aansluitend is zij opgeleid als orthodontie- en preventieassistente. In die hoedanigheid vervolgt zij haar werkzaamheden in onze praktijk.
tandartsenpraktijk-den-haag

Jennie de Bruinorthodontie- en preventieassistente

Jennie heeft haar studie als tandartsassistente afgerond. Verder heeft ze beroepsopleidingen in mondhygiëne en orthodontie gevolgd. Met meer dan 25 jaar ervaring is zij in onze praktijk werkzaam als orthodontie- en preventieassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Mahmudah Sadattandartsassistente

Mahmudah heeft verschillende beroepsopleidingen in de tandheelkunde gevolgd. Ze heeft een bijzondere interesse in kindertandheelkunde. In onze praktijk is ze werkzaam als tandartsassistente.