tandartsenpraktijk bol'es schiedam
tandartsenpraktijk schiedam

Onze Praktijk

Bol'Es

Welkom op de pagina van Tandartsenpraktijk Bol'Es

U bent van harte welkom in onze tandartsenpraktijk gevestigd in Schiedam bij ons ervaren medisch team, onder leiding van K.D. Go, tandarts implantoloog en Melek Delen, praktijkmanager. De grote vraag naar medische voorzieningen in Schiedam en de behoefte naar kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke tandheelkundige zorg heeft er toe geleid dat Tandartsenpraktijk Bol’Es in november 2020 in het Medisch Centrum Schiedam Rijnmond haar deuren heeft geopend.

De gemeente Schiedam kent een diverse karakter en is de laatste decennia sterk in ontwikkeling. Een stad met een bijzondere dynamiek, waarbij vanuit de medische zorg ook maatwerk noodzakelijk is. Het team van Tandartsenpraktijk Bol’Es is zich ook bewust van de diversiteit van de wijk(en) en bestaat daarom ook uit medewerkers die niet alleen Nederlands, Engels, Frans en Duits spreken, maar ook Turks, Perzisch, Italiaans, Spaans, Indonesisch, Arabisch, Darija & Tamazight (Marokkaans), Dari & Farsi (Afghaans), Amhaars (Ethiopisch) en Pools.

Tandartsenpraktijk Bol’Es is actief op het gebied van algemene tandheelkunde, implantologie, parodontologie, endodontologie, cosmetische tandheelkunde, orthodontie, kindertandheelkunde en mondhygiëne. Proactief adviseren van patiënten over gezondheid beschouwen de medewerkers als een belangrijke kerntaak. Het team wil graag haar kennis delen met de bewoners van Schiedam.

U kunt zich geheel kosteloos inschrijven door het inschrijfformulier online in te vullen.

Inschrijven is uiteraard ook mogelijk aan de receptie.